Bestellen, verzending en retourneren

Bestellen

Bestellingen die op werkdagen vóór 16:30 uur zijn geplaatst zijn worden dezelfde dag nog aangeboden bij de bezorgdienst. Wij leveren vooralsnog alleen in Nederland en België.

Let op, door drukte bij de bezorgdiensten kunnen leveringen vertragen.

Verzendkosten

Bestellingen vanaf € 75,- worden gratis door ons verzonden naar adressen in Nederland.

De verzendkosten naar adressen in Nederland voor bestellingen lager dan € 75,- bedragen: € 4,95 voor brievenbus pakketten en € 6,95 voor de grotere pakketten.

De verzendkosten naar adressen in België bedragen € 8,95 per pakket.

Bestellingen die retour komen omdat zij niet door de pakketdienst geleverd kunnen worden en/of niet opgehaald worden op het afhaalpunt zullen door ons worden terugbetaald, wij nemen dan wel de verzendkosten in mindering.

Afhalen (in overleg)

Afhalen is mogelijk maar alleen na overleg over datum en tijd. Heb je hier vragen over, mail dan naar: info@kampeervoordeel.nl.

Betaalmogelijkheden

U kunt op Kampeervoordeel.nl betalen via Ideal, creditcard, Paypal en Klarna (achteraf betalen).
Alle betalingen geschieden via betalingsverwerker Mollie B.V.

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten (€ 5,00) voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. De ondernemer (Kampeervoordeel.nl) vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode.

De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Meld uw retour aan via: info@kampeervoordeel.nl en u ontvangt per e-mail het retouretiket en de verdere instructies.